In tara
In jumatatea de sud a tarii vremea se va mentine rece, cerul va fi noros si va ploua. Local in Dobrogea si Muntenia cantitatile de apa vor mai depasi 40 l/mp. In restul teritoriului cerul va fi variabil, va ploua izolat, iar noap
In tara
In jumatatea de sud a tarii vremea se va mentine rece, cerul va fi noros si va ploua. Local in Dobrogea si Muntenia cantitatile de apa vor mai depasi 40 l/mp. In restul teritoriului cerul va fi variabil, va ploua izolat, iar noaptea si dimineata se va semnala ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in Dobrogea, Baragan si sudul Moldovei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 si 22 de grade, iar cele minime intre 5 si 15 grade, mai coborate in estul Transilvaniei.
La Bucuresti
Vremea va fi rece. Cerul va fi noros si temporar va ploua. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jur de 16 grade, iar cea minima va fi de 11-12 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.