Evenimentele economice organizate de Pavilionul tarii noastre la Expozitia Mondiala de la Aichi, Japonia s-au bucurat de un interes deosebit din partea mediilor de afaceri nipone, apreciaza reprezentanti ai Romaniei la EXPO. Cele trei seminarii desfa
Evenimentele economice organizate de Pavilionul tarii noastre la Expozitia Mondiala de la Aichi, Japonia s-au bucurat de un interes deosebit din partea mediilor de afaceri nipone, apreciaza reprezentanti ai Romaniei la EXPO. Cele trei seminarii desfasurate la Osaka (pe teme de administratie publica), la Aichi ("Romania - viitoare destinatie a afacerii tale") si la Tokyo au reunit un numar impresionant de investitori din domenii diferite: de la sistemul bancar la constructia de masini. In plus, reprezentanti ai unor companii occidentale active in domenii cum ar fi industria farmaceutica, cea alimentara sau industria usoara s-au aratat interesati de perspectivele economice ale tarii noastre in perspectiva aderarii la Uniunea Europeana. Un sprijin substantial a fost oferit reprezentantilor Pavilionului tarii noastre la Aichi de catre International Business Access Center (I-BAC) din Nagoya, institutie creata pentru a facilita dialogul economic intre tarile participante la Expozitia Mondiala si mediile interesate nipone. EXPO 2005 se desfasoara in Japonia in perioada 25 martie-25 septembrie, participarea tarii noastre la acest eveniment fiind coordonata de Ministerul Afacerilor Externe. Evenimentele economice au fost organizate in colaborare cu Ministerul Agriculturii, Ministerul Economiei si Comertului, Camera de Comert si Industrie a Romaniei. Participarea tarii noastre a fost sprijinita de numerosi sponsori, printre care: BCR, Prodal, URSUS, British American Tobacco, Alexandrion Group, Daewoo Mangalia, Murfatlar, CEC, Cramele Halewood, Cuadripol, Coca Cola, SIF Banat Crisana. In Japonia, partener al Pavilionului tarii noastre la EXPO a fost firma Koyo Seiko. (M.C.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.