Producatorul german de semiconductoare Infineon va inaugura in luna decembrie un centru de cercetare in Bucuresti, specializat in dezvoltarea de semiconductori cu utilizare in industria auto si cea a echipamentelor industriale, au declarat reprezenta
Producatorul german de semiconductoare Infineon va inaugura in luna decembrie un centru de cercetare in Bucuresti, specializat in dezvoltarea de semiconductori cu utilizare in industria auto si cea a echipamentelor industriale, au declarat reprezentantii companiei. Subsidiara romaneasca a reprezentantei Infineon din Austria, Infineon Technologies Romania, va coordona activitatea noului centru de competente din Bucuresti. Sediul va fi amplasat pe platforma industriala Pipera si se va intinde pe o suprafata de 2200 de metri patrati, cu birouri, laboratoare de cercetare si laboratoare pentru tehnica masuratorilor. Infineon Romania are 30 de angajati, numarul lor urmand sa creasca la 50 pana la sfarsitul anului. Infineon a semnat un contract de colaborare cu Universitatea Politehnica din Bucuresti si in octombrie va demara un program de master in domeniul semiconductorilor. (M.C.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.