Echipa de volei masculin CVM Tomis Constanta si-a prezentat ieri lotul de jucatori cu care va aborda sezonul competitional 2005/2006 si a anuntat ca va dispune de un buget in valoare de 300.000 de euro. Federatia Romana de Volei a aprobat schimbarea
Echipa de volei masculin CVM Tomis Constanta si-a prezentat ieri lotul de jucatori cu care va aborda sezonul competitional 2005/2006 si a anuntat ca va dispune de un buget in valoare de 300.000 de euro. Federatia Romana de Volei a aprobat schimbarea numelui echipei constantene din VCM Constanta in Club Volei Municipal Tomis Constanta. Potrivit conducerii formatiei constantene, castigatoare a Cupei Romaniei in sezonul 2004/2005, va exista si o sigla noua, care va fi imprimata materialele promotionale. Obiectivele echipei CVM Tomis Constanta sunt castigarea campionatului si Cupei Romaniei si calificarea in turneul final al Top Teams Cup. In vederea sezonului 2005/2006, CVM Tomis a achizitionat un sarb, Nenad Miletic, un american, Matthew Denmark, si trei jucatori de la campioana en-titre Deltacons Tulcea. Antrenorul Petrica Stancu considera noua editie de campionat destul de echilibrata, afirmand ca principalele contracandidate la titlu pentru CVM Tomis vor fi Petrom Ploiesti si Dinamo Bucuresti. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.