Cadavrul Irinei Cornici, sora care a murit in conditii groaznice la Manastirea "Sfinta Treime" din Tanacu, din judetul Vaslui, dupa ce a fost rastignita trei zile pe o cruce improvizata, va fi deshumata azi. Deshumarea cadavrului tinerei exorcizate
Cadavrul Irinei Cornici, sora care a murit in conditii groaznice la Manastirea "Sfinta Treime" din Tanacu, din judetul Vaslui, dupa ce a fost rastignita trei zile pe o cruce improvizata, va fi deshumata azi. Deshumarea cadavrului tinerei exorcizate de catre fostul preot Daniel Corogeanu, ajutat de alte patru foste maicute de la Manastirea din Tanacu, va fi facuta la cererea avocatilor celor cinci fosti monahi acuzati de catre procurorii Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie de lipsire de libertate in mod ilegal si omor deosebit de grav. Potrivit aparatorului celor cinci, avocatul Antonie Popescu, deshumarea va avea loc in prezenta procurorilor de la Parchetul Curtii de Apel Iasi. (M.V.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.