Adalbert Kassai (foto dreapta), secretarul general al FRF, a declarat ieri ca observatorii si arbitrii vor decide la fata locului daca meciurile din 16-imile de finala ale Cupei Romaniei, programate astazi, se disputa, avand in vedere precipitatiile
Adalbert Kassai (foto dreapta), secretarul general al FRF, a declarat ieri ca observatorii si arbitrii vor decide la fata locului daca meciurile din 16-imile de finala ale Cupei Romaniei, programate astazi, se disputa, avand in vedere precipitatiile abundente cazute in ultimele zile. "FRF nu poate lua o hotarare de amanare a meciurilor din saisprezecimile de finala ale Cupei Romaniei, nu se poate face asa ceva, deocamdata nu se pune problema. Doar la fata locului, daca delegatii si brigada de arbitri constata ca terenul este impracticabil, nu se da drumul la joc. Aceasta este procedura", a spus ieri Kassai. Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor a avertizat prefecturile din 16 judete cu privire la riscul producerii unor inundatii, in urma ploilor abundente ce au cazut in cursul noptii de luni spre marti si care ar fi continuat si ieri. Au fost trimise avertizari la prefecturile din Arges, Bucuresti, Buzau, Braila, Calarasi, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Teleorman si Valcea. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.