Robert Nita, noul atacant al Pandurilor Tg. Jiu, a fost amendat ieri de catre conducerea clubului gorjean cu o mie de euro pentru comportament nesportiv in partida disputata in deplasare cu Rapid, scor 0-3 in etapa a 6-a a Diviziei A. In minutul 34 a
Robert Nita, noul atacant al Pandurilor Tg. Jiu, a fost amendat ieri de catre conducerea clubului gorjean cu o mie de euro pentru comportament nesportiv in partida disputata in deplasare cu Rapid, scor 0-3 in etapa a 6-a a Diviziei A. In minutul 34 al partidei din Giulesti, fostul rapidist Robert Nita a scandat trivialitati impotriva Stelei, impreuna cu galeria formatiei gazda. Liderul galeriei giulestene, Gheorghe Raducanu, cunoscut si sub numele de Gigi Corsicanu, a declarat ieri pentru Mediafax ca suporterii ii vor plati amenda lui Robert Nita.
"O sa-i dam noi banii sa plateasca amenda. Noi intelegem clubul din Tg. Jiu, e normal sa se supere cand un jucator de-al lor face asa ceva. Dar cred ca Robert stia ca o sa aiba de suferit, insa din respect si atasament fata de noi el ne-a raspuns in timpul jocului. Tocmai pentru asta vrem sa-i platim noi amenda din fondul nostru de cotizatii, bineinteles daca va accepta", a spus liderul galeriei giulestene. Intrebat daca merita ca Robert Nita sa suporte o amenda pentru o scandare impotriva stelistilor, Gigi Corsicanu a raspuns: "Pentru ceea ce simte el fata de noi si noi fata de el, o mie de euro este o suma nesemnificativa". Cu toate acestea, este posibil ca R. Nita sa fie sanctionat si de catre Comisia de Disciplina a FRF. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.