Steaua si Dinamo au remizat duminica seara, in Ghencea, scor 2-2, intr-unul dintre cele mai disputate derby-uri ale ultimilor ani. Cu doua echipe venite dupa succese categorice in Europa, spectacolul a fost asigurat din start in Ghencea. Steaua a inc
Steaua si Dinamo au remizat duminica seara, in Ghencea, scor 2-2, intr-unul dintre cele mai disputate derby-uri ale ultimilor ani. Cu doua echipe venite dupa succese categorice in Europa, spectacolul a fost asigurat din start in Ghencea. Steaua a inceput excelent, a marcat repede de doua ori, prin D. Goian si Dica, a ratat apoi prin V. Iacob si Nicolita, ambii singuri cu Gaev, si a primit gol contrar cursului jocului, de la Zicu, dupa un sut deviat al lui Grigorie. Dinamo a dominat repriza a doua, cand "militarii" s-au retras in defensiva, si au egalat prin Baltoi, care a marcat cu capul dintre Hamutovski si D. Goian.
Ogararu: "Dinamovistii sa stea cu capul plecat"
George Ogararu crede ca Steaua ar fi meritat victoria in partida cu Dinamo. "Rezultatul este nedrept. Am fi meritat victoria. Ne pare rau ca nu am reusit sa mai inscriem in prima repriza pentru ca am avut cinci-sase ocazii clare. Trebuie sa ne invatam minte dupa ce s-a intamplat cu Rosenborg. Asta este! Ocaziile se razbuna. A fost un meci frumos si cred ca publicul a plecat multumit. Dinamo a avut mare noroc. Toti stelistii ar trebui sa fie multumiti, s-a vazut diferenta pe teren. Nici un dinamovist nu poate spune unui stelist nimic dupa acest meci, din contra, dinamovistii ar trebui sa stea cu capul plecat", a precizat Ogararu. Victoras Iacob a spus ca rezultatul de 2-2 este echitabil. "Am cedat in repriza a doua. Am pierdut doua puncte. A fost episodul doi cu Rosenborg. Nu vrem sa facem film, ci sa ne oprim aici", a mentionat Iacob. Dorin Goian crede ca daca Steaua ar mai fi marcat inca o data inainte de pauza, lucrurile ar fi stat altfel. "Asta este fotbalul, pacat ca nu am castigat. Poate ca daca marcam pana la pauza inca o data, altfel stateau lucrurile. Eu imi doresc sa dau goluri mereu. Este ceva minunat sa inscrii, avand in tribune un asemenea public", a subliniat Goian. Capitanul Mirel Radoi a mentionat ca Steaua a jucat mai slab in repriza a doua. "Nu stiu daca este un rezultat nedrept, insa in repriza a doua am jucat mai slab. Meritam poate sa castigam, dar acesta este fotbalul, probabil ca nu am fost destul de concentrati dupa 2-0. Nu ma asteptam ca Dinamo sa intoarca rezultatul, facand haz de necaz, bine ca n-a fost 3-0 pentru noi. Am avut ocazia sa inscriem, iar daca am fi condus cu mai mult poate era altceva. Oricum nu ne facem griji, suntem pe primul loc, mergem inainte. Daca era 4-0 sau 5-0 pentru noi la pauza, nu stiu daca dinamovistii mai ieseau de la cabine, asa ca sa-si vada de treaba lor. In mod normal, trebuia sa-i batem cu 5-2", a spus Radoi.
Fl. Petre: "Noi suntem Dinamo!"
Capitanul lui Dinamo, Florentin Petre, a declarat ca este normal ca jucatorii stelisti sa se simta nedreptatiti in urma remizei de duminca seara. "Este normal ca stelistii sa se simta nedreptatiti, la 2-0 daca mai marcau era mai greu pentru noi. Am avut si noi ocazii, cred ca este un rezultat echitabil. Acum putem spune ca am avut si noroc, dar ni l-am facut muncind. Important este ca am obtinut un rezultat ce ne da sperante pentru viitor", a declarat Petre, care a comentat si declaratiile capitanului stelist, Mirel Radoi, conform carora daca la pauza scorul era 4-0 sau 5-0 pentru Steaua, dinamovistii nu ar mai fi iesit pe teren: "De ce sa nu fi iesit? Se juca si repriza a doua. E normal ca Radoi sa fie suparat, si-a dorit victoria, dar pana la urma noi suntem Dinamo". Petre s-a declarat multumit de jocul dinamovistilor. "Sunt multumit de jocul nostru, in special de ultimul sfert de ora al primei reprize si de repriza a doua. Nu ne putem plange ca suntem obositi, urmeaza multe meciuri, rezistam pana ne lasam de fotbal", a adaugat Petre. Mihaita Plesan crede ca Dinamo a castigat un punct, mai ales pentru ca a jucat cu Steaua in deplasare. "Am castigat un punct, avand in vedere ca am castigat cu Steaua in deplasare, nu este diferenta mare intre Steaua si Dinamo, dar am venit dupa meciuri solicitante in cupele europene", a spus Plesan. Cosmin Moti crede ca Dinamo a castigat un punct, iar Steaua a pierdut doua, in timp ce Andrei Margaritescu a mentionat ca dinamovistii au simtit, in repriza a doua, ca jucatorii stelisti nu mai pot din punct de vedere fizic. "Am simtit in repriza a doua ca ei nu mai pot fizic si am demonstrat ca putem reveni. Campionatul este lung si nu stiu daca va conta acest rezultat, dar este important pentru moralul nostru", a completat Margaritescu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.