Internationalul camerunez Nana N'Gassam Falemi a semnat ieri un contract, valabil pana la sfarsitul sezonului, cu FC Vaslui, grupare nou-promovata in Divizia A. Falemi a intrat in programul de pregatire al echipei vasluiene, iar oficialii gruparii as
Internationalul camerunez Nana N'Gassam Falemi a semnat ieri un contract, valabil pana la sfarsitul sezonului, cu FC Vaslui, grupare nou-promovata in Divizia A. Falemi a intrat in programul de pregatire al echipei vasluiene, iar oficialii gruparii asteapta cartea verde din Grecia. Falemi a evoluat ultima oara la echipa elena Ergotelis Creta. De asemenea, atacantul Sabin Ilie este foarte aproape de a semna un contract cu FC Vaslui. Antrenorul vasluienilor, Mircea Rednic, a declarat ca Falemi va fi folosit ca mijlocas. "Falemi va juca pe postul de mijlocas la inchidere. Consider ca aducerea lui Falemi si eventuala achizitie a lui Sabin Ilie vor intari echipa. Voi mai avea si alte discutii cu jucatori liberi de contract, dar cel mai probabil viitoarele transferuri vor fi facute in pauza competitionala", a declarat Rednic. Altfel, fundasii George Soltuz si Irinel Voicu, plecati de la echipa vasluiana dupa numirea lui Mircea Rednic ca antrenor, s-au reintors la echipa. Cei doi au fost adusi de fostul antrenor al moldovenilor, Basarab Panduru, de la "Poli" Timisoara. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.