Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat, sambata, in timpul unei vizite la Maracineni, ca lucrarile de reabilitare a podului "au avansat simtitor", apreciind ca nu mai este necesar sa vina in zona, nici la inaugurarea podului refacut, informeaza
Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat, sambata, in timpul unei vizite la Maracineni, ca lucrarile de reabilitare a podului "au avansat simtitor", apreciind ca nu mai este necesar sa vina in zona, nici la inaugurarea podului refacut, informeaza Mediafax. Prim-ministrul, care a fost insotit de ministrul Transporturilor Gheorghe Dobre, ca asteapta ca podul sa fie dat in folosinta intr-un timp cat mai scurt, termenul la care ar urma sa fie circulabil fiind 1 noiembrie. "Eu am sa vin atunci cand inauguram o lucrare cu adevarat noua. Ma duc la o lucrare noua. Aici cred ca e deplasat pentru premier sa vina sa inaugureze reparatia unui pod. Sigur, e un pod mare, pe o cale de acces importanta. Dar am lucruri mai importante de facut decat sa stau sa pierd vremea la o inaugurare", a declarat Tariceanu. Intrebat de jurnalisti daca va fi prezent pe pod la aniversarea presedintelui Traian Basescu, care a declarat ca vrea sa-si sarbatoreasca ziua de nastere pe podul proaspat dat in folosinta, Tariceanu a declarat ca "ziua presedintelui nu coincide cu ziua podului". "Daca presedintele isi serbeaza ziua, avem si alte posibilitati", a spus premierul. De asemenea, Calin Popescu Tariceanu si Gheorghe Dobre au anuntat ca in cursul acestei saptamani se deschide linia ferata Adjud-Bucuresti. Premierul a precizat, insa, ca efectele inundatiilor nu vor fi inlaturate in totalitate in 2005 din cauza lipsei resurselor necesare, dar si a procedurilor tehnologice care trebuie respectate pentru ca lucrarile de refacere a infrastructurii sa poata fi realizate la standarde ridicate. (M.C.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.