Un somer de origine tunisiana in varsta de 55 de ani dintr-o suburbie a Parisului a castigat impreuna cu fiul sau de 22 de ani, si el somer, un premiu de nu mai putin de 76 milioane de euro la loteria Euro-milioanelor, adica echivalentul a aproape 62
Un somer de origine tunisiana in varsta de 55 de ani dintr-o suburbie a Parisului a castigat impreuna cu fiul sau de 22 de ani, si el somer, un premiu de nu mai putin de 76 milioane de euro la loteria Euro-milioanelor, adica echivalentul a aproape 62 de secole de salariu minim in Franta, au anuntat organizatorii citati de AFP si Reuters. Agentia franceza pentru jocuri de noroc a precizat ca cele 75.888.514 milioane de euro, castigate vineri seara, constituie un record pentru Franta. Somerul de origine tunisiana, tatal a sase copii si casatorit cu o algerianca, a fost singurul jucator din Europa care a nimerit cele cinci numere "bune" si cele doua stele "norocoase", potrivit sistemului de joc al euroloteriei. Recordul absolut al loteriei europene Euro-milioane, lansata in februarie 2004, ii apartine din 29 iulie a.c. unei irlandeze, care a castigat 115.436.126 euro. Tarile participante sunt Franta, Spania, Marea Britanie, Luxemburg, Belgia, Elvetia, Portugalia, Irlanda si Austria. (D.M.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.