Prezent sambata la meciul din Regie, selectionerul Victor Piturca a declarat ca desi echipele romanesti participante in Cupa UEFA, Steaua, Dinamo si Rapid, au obtinut "o performanta extraordinara" in competitia europeana, campionatul Romaniei continu
Prezent sambata la meciul din Regie, selectionerul Victor Piturca a declarat ca desi echipele romanesti participante in Cupa UEFA, Steaua, Dinamo si Rapid, au obtinut "o performanta extraordinara" in competitia europeana, campionatul Romaniei continua sa fie unul "foarte slab". "Toate cele trei echipe romanesti au obtinut o performanta extraordinara. Am si spus, inainte de disputarea acestor meciuri, ca echipele noastre au sanse la calificare. S-a exagerat insa, campionatul nostru este foarte slab. Nu se poate vorbi despre o revenire a fotbalului romanesc", a declarat Piturca. Selectionerul a mentionat ca nu se astepta ca Dinamo sa invinga la o diferenta de patru goluri Everton. "Dinamo a castigat de o maniera extraordinara. A batut cu 5-1 o echipa din Premier League. Rapid, de asemenea, a obtinut un rezultat mare, cu o echipa foarte bine cotata in Europa. Si Steaua a facut un rezultat bun. Sansele de calificare sunt mari pentru toate echipele noastre. Cel mai greu meci il va avea, cu siguranta, Rapid. Dar totusi are prima sansa, chiar daca adversarul se numeste Feyenoord", a adaugat Piturca. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.