Farul a suferit vineri seara, in fata Vasluiului, dar pana la urma s-a impus la limita si ramane pe podiumul Diviziei A. Moldovenii, cu Rednic pe banca tehnica, au deschis scorul prin Cl. Raducanu, din penalty, dar Pascovici, in prima repriza, si T.
Farul a suferit vineri seara, in fata Vasluiului, dar pana la urma s-a impus la limita si ramane pe podiumul Diviziei A. Moldovenii, cu Rednic pe banca tehnica, au deschis scorul prin Cl. Raducanu, din penalty, dar Pascovici, in prima repriza, si T. Moldovan, in a doua, au marcat pentru revenirea "marinarilor". Petre Grigoras, antrenorul Farului, s-a declarat nemultumit de evolutia jucatorilor sai in partida cu FC Vaslui, subliniind faptul ca acestia nu reusesc sa se ridice la nivelul la care au evoluat in sezonul trecut. Referitor la lupta pentru titlu, antrenorul constantean a spus: "Au trecut prea putine etape ca sa ne dam seama cine are sanse la titlu, dar totusi eu sunt de parere ca echipele bucurestene au prima optiune". Tot nemultumit s-a declarat si Mircea Rednic, dar de lotul pe care il are la dispozitie. "Am preluat echipa de marti si am gasit foarte putini jucatori. Am avut pe banca de rezerve doar trei juniori. Saptamana aceasta vor veni trei jucatori noi (n.r - doi dintre acestia sunt Sabin Ilie si Falemi) si eu cred in posibilitatile acestei echipe. S-au cheltuit multi bani, nu stiu pe ce. Au venit fotbalisti care nu au confirmat. Porumboiu mi-a dat mana libera sa aduc jucatori. Cei care merita vor ramane la echipa, iar altii, care nu confirma, vor pleca. Important este sa adunam puncte", a afirmat Rednic, care s-a declarat totusi multumit de atitudinea jucatorilor sai in partida de la Constanta. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.