Steaua s-a razbunat joi seara pentru eliminarea din Liga Campionilor de catre Rosenborg, invingand la Oslo, fara drept de apel, pe Valerenga, scor 3-0. Profitand de absentele din lotul gazdelor, care au avut meci de campionat marti si au preferat sa-
Steaua s-a razbunat joi seara pentru eliminarea din Liga Campionilor de catre Rosenborg, invingand la Oslo, fara drept de apel, pe Valerenga, scor 3-0. Profitand de absentele din lotul gazdelor, care au avut meci de campionat marti si au preferat sa-si menajeze titularii pentru a castiga titlul, Steaua a facut instructie cu Valerenga, obtinand un scor care ii scuteste de emotii la returul de peste doua saptamani, de la Constanta. Chiar daca intreaga echipa a jucat bine, merita remarcat Mirel Radoi, care a revenit in forta dupa gafele comise in "dubla" cu Rosenborg, cand i s-au imputat toate cele patru goluri ale norvegienilor. Joi seara, capitanul Stelei a jucat la inchidere si a avut o evolutie de exceptie, marcand un gol, contribuind decisiv la cel al lui Iacob, si dirijand excelent linia mediana a ros-albastrilor. Ieri, la sosirea in tara, Radoi a apreciat ca echipa sa nu are cum sa rateze calificarea in grupele Cupei UEFA, a doua consecutiva pentru echipa din Ghencea. "E treaba lor cu ce jucatori au evoluat, noi ne-am propus victoria si am reusit. Nu cred ca se mai pune problema pierderii calificarii, insa in retur nu putem intra pe teren doar asa... Nu stiu daca imi prieste la mijlocul terenului, dar pot sa spun ca a fost un meci mai reusit de-al meu", a spus Radoi. "Ma bucur de rezultatele obtinute de Rapid si Dinamo si cred ca toate cele trei echipe meritam sa mergem mai departe", a adaugat capitanul Stelei.
Protasov: "Am o colaborare logica cu Gigi Becali"
Oleg Protasov, antrenorul Stelei, nu a luat in serios afirmatiile norvegienilor, care spuneau inainte de meci ca nu ii intereseaza Cupa UEFA. "Scorul ar spune ca a fost un meci usor, insa nu a fost chiar asa. Nu stiu daca pe ei i-a interesat sau nu Cupa UEFA, dar nu cred ca exista vreo echipa in lume pe care sa nu o intereseze cupele europene. Au avut ceva probleme de lot si de asta au declarat astfel de lucruri. Le-am spus jucatorilor ca trebuie sa fim seriosi pentru ca mai urmeaza si mansa a doua", a mentionat Protasov. Intrebat daca s-a consultat cu patronul Gigi Becali inainte de meci, tehnicianul ucrainean a raspuns: "La Steaua fiecare are rolul lui. Cu Gigi Becali am o colaborare foarte logica. Nu am vorbit cu el, Gigi Becali l-a sunat dupa meci pe Mihai Stoica si ne-a transmis felicitari". Oleg Protasov a marturisit ca viseaza sa castige cu Steaua Cupa UEFA. "Visele nu ni le poate lua nimeni, ele ne imping spre ceva mai bun in viata", a adaugat Protasov. (B.G.)
VALERENGA - STEAUA 0-3 (0-2)
Au marcat: RADOI (24), V. IACOB (35), D. GOIAN (74).
Stadion: Ulevall; spectatori: 10.000.
VALERENGA: Bolthof - Skiri, Muri, Mabizela, Brocken (75 D. Holm)- Gardi (63 Ishizaki), Stromnes (43 T. Holm), Hoseth, Stenersen - Discoll - T. A. Flo. Antrenor: Kjetil Rekdal.
STEAUA: Hamutovski - Ogararu (88 V. Simion), D. Goian, Ghionea, Nesu - Nicolita (61 A. Cristea), Paraschiv, Radoi, Bostina - Oprita (85 Fl. Dumitru), V. Iacob. Antrenor: O. Protasov.
Cartonase galbene: T. Holm (89) / A. Cristea (85).
Au arbitrat: C. Richards - D. Adie si S.L. Evans (toti din Tara Galilor)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.