UEFA a anuntat FRF printr-o scrisoare oficiala ca a hotarat ca meciul Steaua Bucuresti -Valerenga, programat pe 29 septembrie, in mansa secunda a turului intai al Cupei UEFA, sa se dispute pe stadionul "Gheorghe Hagi" din Constanta. Oficialii din Ghe
UEFA a anuntat FRF printr-o scrisoare oficiala ca a hotarat ca meciul Steaua Bucuresti -Valerenga, programat pe 29 septembrie, in mansa secunda a turului intai al Cupei UEFA, sa se dispute pe stadionul "Gheorghe Hagi" din Constanta. Oficialii din Ghencea ar fi dorit ca meciul sa se dispute la Bacau, dar UEFA nu a fost de acord. In scrisoarea oficiala trimisa de la Nyon se arata faptul ca stadionul "Gheorghe Hagi" a fost desemnat de UEFA drept gazda a intalnirii, deoarece, pe de o parte, el a fost inspectat de un oficial al forului european, Cees de Bruin, in iunie 2004, iar pe de alta parte, pentru ca a gazduit in ultima perioada mai multe meciuri disputate sub egida UEFA si sub cea a FIFA. Comisia de Disciplina a UEFA a decis pe 9 septembrie ca terenul Stelei sa fie suspendat pentru o etapa in cupele europene din cauza manifestarilor rasiste ale suporterilor de la partida retur cu Shelbourne, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.