David Moyes (foto), antrenorul lui Everton, a declarat ca seara de joi a fost cea mai proasta pe care a avut-o vreodata. "In prima repriza am facut treaba buna, am jucat binisor, dar repriza a doua a fost exact pe dos, iar Dinamo a putut foarte usor
David Moyes (foto), antrenorul lui Everton, a declarat ca seara de joi a fost cea mai proasta pe care a avut-o vreodata. "In prima repriza am facut treaba buna, am jucat binisor, dar repriza a doua a fost exact pe dos, iar Dinamo a putut foarte usor sa inscrie. Nu stiu ce s-a intamplat cu echipa mea. Este cea mai proasta seara pe care am avut-o vreodata. Inteleg ca suporterii sunt foarte suparati, ca sunt frustrati dupa un astfel de rezultat", a spus Moyes. Tehnicianul scotian considera ca Dinamo a fost mult mai bine pregatita din punct de vedere fizic. "Eu trebuie sa ma gandesc la urmatorul meci din campionat, pentru ca este prea devreme sa ma gandesc la returul din UEFA. Nu ascund nimic si recunosc ca sunt probleme pe care trebuie sa le rezolvam. In seara asta, Dinamo a fost mult mai bine pregatita din punct de vedere fizic si trebuie sa vedem ce avem noi de facut la acest capitol", a comentat Moyes. Intrebat daca Everton trece printr-o criza, antrenorul britanicilor a raspuns: "Criza este la New Orleans, nu la Everton". Potrivit BBC, managerul David Moyes a afirmat ca responsabilitatea pentru infrangere ii apartine. "Este responsabilitatea mea sa le ridic moralul jucatorilor mei. Castigam impreuna si pierdem impreuna, iar in aceasta seara am pierdut cu totii. Nu voi critica nici un jucator al meu in public. Iau asupra mea responsabilitatea tuturor rezultatelor, si a celui din aceasta seara", a mentionat Moyes. (N.G.)
Everton menajata de presa britanica
Presa engleza nu a lasat netaxat dezastrul bucurestean al lui Everton, insa fata de alte ocazii nu a depasit masura in criticarea favoritilor. Tabloidul "The Sun" scrie ca sansele celor din Liverpool de a merge mai departe in Cupa UEFA se apropie de zero. "Totul parea foarte frumos la pauza. Dar cele patru goluri din repriza a doua au distrus caramelele (n.r. - Toffees - porecla data jucatorilor de la Everton). Ce contrast fata de sezonul trecut. Favoriti la retrogradare, ei au terminat senzational pe locul patru. Acum lupta pentru a obtine doua victorii consecutive", scrie The Sun. Daily Mirror face o comparatie intre cainii din Bucuresti si echipa lui Andone. "Everton a fost avertizata sa stea departe de caini in timpul vizitei de la Bucuresti. Nu este bine sa te pui cu corciturile de prin partile acestea, mai ales ca poarta rabie si o anumita forma de tifos. In ciuda acestui sfat, Everton a fost distrusa de Cainii Rosii, numele celor de la Dinamo Bucuresti. Everton s-a plans mereu de lipsa norocului in Europa si a spus din nou acest lucru si aseara, cu oarecare justificare", scrie Daily Mirror. "Everton a fost pedepsita la Bucuresti", a scris cotidianul Evening Standard. "Poate ca suporterii lui Everton ramasi pe aeroportul din Liverpool au fost norocosi, dupa ce echipa antrenata de David Moyes a fost umilita cu scorul de 5-1 in Romania, iar acum are de urcat un munte pentru a-si asigura un loc in grupele Cupei UEFA", scrie cotidianul britanic. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.