Tenismanul Victor Hanescu (foto) s-a calificat ieri in semifinalele turneului BCR Open Romania, dotat cu premii in valoare totala de 323.250 de euro. Hanescu, cap de serie numarul 4, l-a invins cu scorul de 6-4, 6-4, pe spaniolul Ruben Ramirez Hidal
Tenismanul Victor Hanescu (foto) s-a calificat ieri in semifinalele turneului BCR Open Romania, dotat cu premii in valoare totala de 323.250 de euro. Hanescu, cap de serie numarul 4, l-a invins cu scorul de 6-4, 6-4, pe spaniolul Ruben Ramirez Hidalgo, jucator venit din calificari. In semifinale, Hanescu il va intalni pe rusul Igor Andreev, finalistul de anul trecut, care l-a invins, cu scorul de 4-6, 6-1, 6-1, pe principalul favorit al turneului, argentinianul Mariano Puerta. Pentru calificarea in semifinale, Hanescu va primit 15 puncte ATP si un cec in valoare de 15.300 de euro. Tot ieri, si Andrei Pavel a trecut in penultimul act al BCR Open Romania, dupa ce a trecut cu 6-4, 7-6 de germanul Florian Mayer. In semifinala programata astazi, Pavel il va intalni pe invingatorul din disputa franceza Paul-Henri Mathieu - Florent Serra, care s-a disputat aseara. Pavel a primit aceleasi recompense ca si Hanescu pentru performanta sa. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.