La doar trei zile dupa succesele din Cupa UEFA, Steaua si Dinamo joaca, duminica seara, in Ghencea, derby-ul campionatului. Steaua are un singur punct avans in clasament, cele doua echipe ocupand, de altfel, si primele locuri ale ierarhiei interne. I
La doar trei zile dupa succesele din Cupa UEFA, Steaua si Dinamo joaca, duminica seara, in Ghencea, derby-ul campionatului. Steaua are un singur punct avans in clasament, cele doua echipe ocupand, de altfel, si primele locuri ale ierarhiei interne. Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo, spune ca orice se poate intampla. "Ne dorim sa castigam, dar la un astfel de meci orice rezultat este posibil", a spus "Falcosul". La randul sau, Oleg Protasov, antrenorul de la Steaua, spune ca exista multe diferente intre un meci international si unul din campionatul intern. "Meciurile din cupele europene sunt diferite de cele din campionat. Steaua - Dinamo ramane intotdeauna un meci important, sunt niste polite vechi de platit", a spus Protasov. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.