Miron, sef Sectie Hemato-Oncopediatrie de la Spitalul Clinic de Copii Iasi, baietelul are nevoie de transplantul allogenic de celule stem, singura posibilitate terapeutica in acest moment a bolii. Transplantul se poate efectua intr-o clinica din An
Miron, sef Sectie Hemato-Oncopediatrie de la Spitalul Clinic de Copii Iasi, baietelul are nevoie de transplantul allogenic de celule stem, singura posibilitate terapeutica in acest moment a bolii. Transplantul se poate efectua intr-o clinica din Anglia, dar familia are nevoie de circa 100.000 de euro, pentru ca atat costa complicata interventie. Pe 12 septembrie a fost prima zi de scoala. Copiii s-au imbracat in uniforme, si-au pregatit ghiozdanele si s-au prezentat la festivitatea de inceput de an scolar, in timp ce Eduard s-a aflat pe un pat de spital, facandu-i-se tot felul de analize, el fiind deja supus unui tratament dificil.
Cristina Alexandru, Bucuresti


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.