Goian a vrut sa dea de baut pe teren Dupa ce a reusit sa marcheze ultimul gol al Stelei in intalnirea cu Valerenga, de la Oslo, fundasul Dorin Goian (foto) si-a manifestat intr-un mod total inedit bucuria. Astfel, in timp ce era imbratisat de coec

Goian a vrut sa dea de baut pe teren

Dupa ce a reusit sa marcheze ultimul gol al Stelei in intalnirea cu Valerenga, de la Oslo, fundasul Dorin Goian (foto) si-a manifestat intr-un mod total inedit bucuria. Astfel, in timp ce era imbratisat de coechipieri, Goian a inceput sa strige: ""Sa vina berea! Unde este berea pentru baieti?"", mesajul sau fiind receptat cu urale de ceilalti elevi ai ucraineanului Oleg Protasov. Cu toate acestea, stelistii au stabilit de comun acord sa amane orice petrecere pana dupa meciul cu Dinamo, care va avea loc duminica seara.

Solidari - Bucurosi pentru Dinamo si Rapid
""Am simtit dulcele gust al razbunarii. Ma bucur si pentru Rapid si Dinamo"", a spus Nicolita. De asemenea, Mirel Radoi a declarat ca ar fi frumos pentru fotbalul romanesc ca toate cele trei echipe, Steaua, Dinamo si Rapid, sa se califice in grupele Cupei UEFA. De precizat ca este pentru prima oara, dupa 18 ani, cand toate cele trei echipe romanesti, angrenate in Cupa UEFA, au terminat neinvinse prima mansa a turului intai al competitiei. Mai mult, ele pornesc si ca mari favorite la retur, in privinta calificarii.
Regrete - ""Nu putem uita de Rosenborg""
Presedintele executiv al Stelei, Mihai Stoica, cel care a condus delegatia la Oslo, a spus ca rezultatul cu Valerenga nu poate face uitat meciul cu Rosenborg. ""Acest lucru nu se poate uita niciodata. Victoria este de bun augur pentru noi, pentru campionat. S-a vazut ca Rosenborg nu a fost asa slaba, asa cum au spus multi, care s-au obisnuit sa manance cozonac. Acum a fost mai usor decat ne asteptam"", a precizat MM.
Ghinion - Niculescu, accidentat
Atacantul Claudiu Niculescu a suferit o accidentare grava in minutul 60 al partidei, fiindu-i diagnosticata o disjunctie la umar care il va tine departe de teren timp de trei saptamani. El a fost dus la Spitalul de Urgenta, primele concluzii fiind ca are nevoie de operatie. Niculescu a refuzat insa interventia. El a fost tinut la curent cu rezultatul partidei de catre un brancardier, crezand initial ca acesta glumeste, anuntandu-i gol dupa gol. Niculescu a revenit la stadion la finalul partidei, cu bratul stang imobilizat.
Opinie - ""Bursuc"" optimist
Antrenorul Sportului Studentesc, Dan Petrescu, a declarat ieri ca orice echipa romaneasca poate elimina din cupele europene formatii din Anglia, cu exceptia celor patru grupari mari, Manchester United, Arsenal, Chelsea si Liverpool. ""Dinamo a facut un joc extraordinar si a confirmat afirmatiile mele, ca va elimina pe Everton, asa cum si Steaua
s-a calificat cu Southampton"", a spus Petrescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.