DINAMO - EVERTON 5-1/ ""Cainii"" scriu istorie in Groapa
Cea mai buna zi avuta de echipele romanesti in ultimii ani in cupele europene a fost intregita aseara de Dinamo. Absolut fenomenal, ""cainii"" i-au umilit pur si simplu pe britanic
DINAMO - EVERTON 5-1/ ""Cainii"" scriu istorie in Groapa
Cea mai buna zi avuta de echipele romanesti in ultimii ani in cupele europene a fost intregita aseara de Dinamo. Absolut fenomenal, ""cainii"" i-au umilit pur si simplu pe britanicii de la Everton, elevii lui Ioan Andone castigand de-o maniera halucinanta, cu scorul de 5-1. INCREDIBIL. Meciul a inceput echilibrat, dar dinamovistii au deschis scorul prin Claudiu Niculescu. Singurul moment de ""inghet"" al spectatorilor prezenti aseara pe stadionul din Soseaua Stefan cel Mare s-a consumat dupa numai 120 de secunde, cand Yobo a egalat pentru Everton. Ce s-a intamplat insa mai departe a depasit orice asteptare. Pe rand, Zicu, Florentin Petre si Bratu, de doua ori, au dus proportiile scorului la un neverosimil 5-1, finalul gasindu-i pe ""caini"" cantand pe gard. ACCIDENTAT. Din pacate, bucuria victoriei a fost umbrita de doua evenimente. In prima repriza, un suporter de 67 de ani a decedat pe stadion, dupa un infarct. Cu toate eforturile medicului dinamovist Liviu Batineanu si al echipajului de pe Salvare, acesta nu a mai fi putut fi resuscitat. De asemenea, in minutul 60 al meciului, atacantul Claudiu Niculescu s-a accidentat grav, fiind transportat imediat la Spitalul de Urgenta. Fotbalistul a fost diagnosticat cu o disjunctie de umar si urma sa fie operat in cursul noptii. (Vicentiu Neagoe)


VALERENGA - STEAUA 0-3 / Steaua apune si rasare de la Cercul Polar
FERICIRE. Prin victoria de ieri, Steaua este ca si calificata, pentru a doua oara consecutiv, in grupele Cupei UEFA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.