Printul Harry, fiul mostenitorului Tronului Marii Britanii, Printul Charles, si al defunctei printese Diana, a profitat joi de cea de-a 21-a aniversare a sa pentru a afirma sus si tare ca nu intentioneaza sa se schimbe, in pofida criticilor, precum s
Printul Harry, fiul mostenitorului Tronului Marii Britanii, Printul Charles, si al defunctei printese Diana, a profitat joi de cea de-a 21-a aniversare a sa pentru a afirma sus si tare ca nu intentioneaza sa se schimbe, in pofida criticilor, precum si faptul ca mama sa vitrega, Camilla, este o "femeie minunata", relateaza Mediafax.
In prima sa discutie importanta cu presa britanica, printul Harry, cunoscut drept mare amator de petreceri si foarte impulsiv, a explicat ca intelege sa pastreze in el o farama de copilarie. "Nu vreau sa ma schimb. Sunt cine sunt. Nu vreau sa ma schimb pentru ca sunt criticat in presa", a declarat el, definindu-se drept un print "petrecaret" si "binevoitor" in acelasi timp. Vorbind pentru prima data despre mama sa vitrega, el a calificat-o drept o "femeie minunata". "L-a facut pe tatal meu foarte, foarte fericit", "nu este acea mastera", a insistat el, dornic sa puna capat zvonurilor potrivit carora ar fi acceptat cu greu casatoria Camillei cu printul Charles.
Printul Harry, elev ofiter la Academia militara de la Sandhurst (sud) din luna mai, a marturisit, de asemenea, ca ar vrea sa faca o cariera militara la infanterie, dar ca viseaza totodata sa se reintoarca sa lucreze in Lesotho, unde s-a ocupat la inceputul lui 2004 de orfani bolnavi de SIDA. Harry, al treilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, a acordat acest interviu in comun agentiei de presa britanice Press Association, canalului de televiziune SkyNews si postului de radio BBC. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.