""Intotdeauna sa ai fericire in inima si intotdeauna sa ai un zambet pe fata, chiar daca nu te simti fericit."" Acesta este motto-ul lui Marty Ravellette, personaj al unui reality-show, care a acceptat sa stea de vorba cu Jurnalul National. Mar

""Intotdeauna sa ai fericire in inima si intotdeauna sa ai un zambet pe fata, chiar daca nu te simti fericit."" Acesta este motto-ul lui Marty Ravellette, personaj al unui reality-show, care a acceptat sa stea de vorba cu Jurnalul National.

Marty Ravellette s-a nascut fara maini. Povestea lui este impresionanta, intrucat acesta a reusit sa isi intemeieze o afacere, sa se ingrijeasca singur si sa aiba o familie. ""Nu este nevoie de maini"" este un documentar care a putut fi vizionat si pe Reality TV.
Marty nu simte acest handicap ca pe o povara: ""Nu am simtit niciodata acest handicap ca pe o povara. Cred ca pentru multi oameni aceasta problema ar fi o povara, dar nu si pentru mine"". ""De ce eu?"", ar fi una dintre intrebarile care ne-ar fi mereu in minte. Insa Marty da si de aceasta data dovada de multa intelepciune si stapanire de sine. ""Nu ma intreb acest lucru. Mai degraba ma intreb «de ce nu eu?»""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.