Parlamentul European a lansat noul sau site pentru "a contribui la aducerea Europei mai aproape de cetatenii ei" si pentru a da toate informatiile necesare privind activitatea sa in cele 20 de limbi oficiale ale Uniunii Europene, relateaza AFP. Noul
Parlamentul European a lansat noul sau site pentru "a contribui la aducerea Europei mai aproape de cetatenii ei" si pentru a da toate informatiile necesare privind activitatea sa in cele 20 de limbi oficiale ale Uniunii Europene, relateaza AFP. Noul site, care a fost inaugurat oficial de presedintele Parlamentului European, Josep Borrell, pune la dispozitie toate documentele legate de activitatile deputatilor europeni, textele studiate in comisii si documentele adoptate in sesiunile plenare ale organizatiei. "Noul site si-a stabilit ca obiectiv sa faca accesibile documentele organizatiei, in ambele intelesuri ale termenului: disponibile si pe intelesul tuturor", a declarat Borrell.
Vizitatorii site-ului vor gasi de asemenea materiale scrise special de serviciile Parlamentului European despre problemele de actualitate ale Uniunii Europene si vor avea de asemenea posibilitatea de a asista la sedintele sale. Sloganul campaniei de lansare a noului site este "457 milioane de cetateni au aceeasi adresa", www.europarl.eu.int.
Elaborarea noului site, care a durat un an, a costat mai putin de 3 eurocenti per cetatean, adica, aproximativ 1,25 milioane de euro, au precizat responsabili ai Parlamentului European, care nu au inclus in aceasta suma contributia importanta a propriilor sale servicii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.