Dan Balan, Arsenie Toderas si Radu Sarbu vor fi prezenti pe scena Festivalului Cerbul de Aur in 22 septembrie, cu un recital, in cadrul serii moldovenilor. Discutiile purtate de TVR cu cele trei vedete au durat mai bine de o luna. Fiecare sustinea ca
Dan Balan, Arsenie Toderas si Radu Sarbu vor fi prezenti pe scena Festivalului Cerbul de Aur in 22 septembrie, cu un recital, in cadrul serii moldovenilor. Discutiile purtate de TVR cu cele trei vedete au durat mai bine de o luna. Fiecare sustinea ca viitorul ii este diferit de vechea trupa O-Zone: Dan Balan are proiecte in Statele Unite, Arsenie - in Italia si Germania, Radu Sarbu - in Romania. Desi fiecare spune in continuare ca va lucra separat de grup, cei trei s-au reunit pentru Cerbul de Aur. Cel care a batut drumurile la Chisinau si a dus munca de convingere este producatorul show-ului moldovenilor: Ioan Duma, producator si realizator in televiziunea publica. O-Zone a intrat pe piata muzicala romaneasca in 2002, dupa o activitate de succes in Republica Moldova. Trupa s-a clasat pe primele locuri in mai multe topuri romanesti, inclusiv la vanzarea de albume, in 2003. Cei trei componenti au fost "asimilati" de Romania, iar in strainatate, unde O-Zone a fost cea mai difuzata trupa care canta in limba romana, ei au fost mereu prezentati ca "Romanians". "Dragostea din tei" a fost un hit in Europa anul trecut. In seara de 22 septembrie, pe scena din Piata Sfatului din Brasov vor mai canta Zdob si Zdub, Anastasia Lazariuc, Pavel Stratan, Edict, Millenium, Alexa si Ion Suruceanu din Republica Moldova. Vor fi prezenti cu dansuri in premiera Teo Dance Show si Ansamblul Codreanca. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.