Politistii din IGP au avut de lucru la greu in ultima saptamana. Peste 700 de persoane au facut obiectul cercetarilor, dintre care 33 au fost prinse in flagrant. 153 de persoane au fost identificate in cauze ramase initial cu A.N. (autor necunoscut)
Politistii din IGP au avut de lucru la greu in ultima saptamana. Peste 700 de persoane au facut obiectul cercetarilor, dintre care 33 au fost prinse in flagrant. 153 de persoane au fost identificate in cauze ramase initial cu A.N. (autor necunoscut) si alte 53 au fost arestate de catre instantele de judecata, in diverse dosare aflate in faza de instrumentare. Din cei 153 de faptuitori identificati, 23 au comis omoruri, tentativa de omor si vatamari corporale grave, 59 erau suspectati de talharie, 15 de viol, iar 9 sunt acuzati de ultraj. Tot in aceeasi perioada, politistii au depistat 84 de persoane aflate in urmarire generala, pentru sustragere de la urmarire penala sau de la executarea pedepsei cu inchisoarea.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.