copie a tichetului de asigurare si a procesului verbal cu care m-am prezentat la sediul societatii de asigurare. Abia atunci a inceput calvarul. Am mers la inspectorul de daune si i-am prezentat actele primite, dupa care am mers impreuna la masina p
copie a tichetului de asigurare si a procesului verbal cu care m-am prezentat la sediul societatii de asigurare. Abia atunci a inceput calvarul. Am mers la inspectorul de daune si i-am prezentat actele primite, dupa care am mers impreuna la masina pentru a face constatarea la dauna produsa. Aveam spoilerul fata crapat, aripa stanga indoita, care nu mai putea fi reparata, capota indoita, care putea fi reparata si farul cu semnalizarea stanga sparte. Dupa ce a fotografiat masina a inceput cu textul ca toate pot fi reparate mai putin semnalizarea si farul, inclusiv spoilerul poate fi vopsit, facandu-se ca nu vede ca este crapat. Dupa indelungi certuri in care i-am explicat ca eu nu am nici o vina ca respectivul m-a tamponat si ca a facut asigurarea la ei, au acceptat sa imi inlocuiasca piesele, mai putin capota, care putea fi reparata. Conditia a fost sa imi aduca ei piesele, fiindca le gasesc cu 20-30% mai ieftin. Pentru aceasta economie facuta de ei am asteptat aproape doua saptamani. in acest timp eu nu am putut sa practic taximetrie, deci familia mea nu a avut nici un venit, pentru ca eu sunt unic intretinator de familie. Poate va ganditi ca aici s-au terminat toate necazurile si nemultumirile, dar nu e asa. Am fost trimis la un service anume mentionat de ei si am fost programat dupa 4 zile. Odata intrat in service am fost atent cu tinichigiul cat si cu vopsitorul, ca sa imi faca treaba buna, dar de unde? Suportii la spoiler nu au fost indreptati cum trebuia si statea mai distantat intr-o parte, semnalizarea nu mai statea lipita de aripa ca inainte, iar de vopsit nu mai spun, ca parca era bob de orez de parca a vopsit-o cu aspiratorul. seful service-ului a zis sa nu imi fac griji ca au o saptamana concediu, dupa care imi face rechemare si o face ca lumea. M-am dus dupa o saptamana si mi-a vopsit-o iar, dar tot asa a iesit, asa ca a trebuit programata pentru a o vopsi a treia oara si alta pentru a o polisa pentru ca sa iasa bine, dar celelalte defectiuni tot nu mi-au fost remediate.
G.C., Piatra Neamt


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.