arbitrului, daca balonul a depasit linia portii sau a iesit din suprafata de joc. "Vom utiliza aceasta tehnologie in Germania, in cazul in care experimentul da roade", a declarat Blatter, care a precizat ca decizia finala va fi luata in cadrul une
arbitrului, daca balonul a depasit linia portii sau a iesit din suprafata de joc. "Vom utiliza aceasta tehnologie in Germania, in cazul in care experimentul da roade", a declarat Blatter, care a precizat ca decizia finala va fi luata in cadrul unei reuniuni a FIFA, in luna octombrie, dupa aprobarea de catre International Board. seful fotbalului mondial a refuzat din nou utilizarea imaginilor video pentru a veni in ajutorul arbitrilor. "Fotbalul trebuie sa-si pastreze fata umana si sa accepte greselile. Daca incepem sa-l facem prea stiintific, atunci acest joc isi va pierde din atractie", a mai spus Blatter.

Presedintele FIFA sustine ideea

Elvetianul a precizat ca va autoriza participarea la JO-2012 a unei echipe unificate a Marii Britanii. "Anglia, Scotia, Tara Galilor si Irlanda vor juca cu o singura echipa, dar ele sunt cele care vor decide cum se va desfasura acest lucru. Poate fi o echipa mixta, jucatorii pot veni dintr-o singura tara, ei vor face ce doresc", a spus Blatter.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.