Cea mai mare urcare a saptamanii ii revine lui Gwen Stefani, care a facut un salt spectaculos de 50 de pozitii in top. Cea mai recenta editie a clasamentului muzical national al Romaniei nu aduce mari schimbari la varf, doar o mica ""rocada"

Cea mai mare urcare a saptamanii ii revine lui Gwen Stefani,
care a facut un
salt spectaculos de 50 de pozitii in top.

Cea mai recenta editie a clasamentului muzical national al Romaniei nu aduce mari schimbari la varf, doar o mica ""rocada"" intre locurile 2 si 3, ambele ocupate de artisti romani (Morandi si DJ Project). Noutatile aduse sunt insa foarte interesante.
REVENIRE. Tanara Avril Lavigne revine in top cu un nou single, piesa ""Fall to pieces"", iar alte doua noi intrari sunt semnate de artisti romani, si anume Corina, care cu ""Fara tine"" ocupa locul 80, si Anda Adam, aflata pe locul 79 cu piesa ""Ce ti-as face"". Anda Adam revine in atentia publicului prin aceasta colaborare cu Alex, o piesa ce se doreste in pas cu ultimele tendinte in muzica mondiala. Nu se stie daca la nivel international ar avea succes, dar in Romanian Top 100 Singles Chart piesa obtine titlul de ""cea mai mare noua intrare a saptamanii"". O performanta demna de invidiat pentru Anda. Acelasi lucru se poate spune si despre Gwen Stefani, care la aceasta editie de clasament ocupa locul 29 cu piesa ""Hollaback Girl"", obtinand si titlul de ""cea mai mare urcare a saptamanii"". Single-ul mentionat este cel de-al... treilea cu care Gwen este prezenta in top, ea avand doua cu o pozitie mai jos, piesa ""Rich girl"", colaborare cu Eve, iar pe locul 56 noul single ""Cool"".

LINISTEA DINAINTEA FURTUNII


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.