Veniti la Bucuresti cu declaratii sforaitoare, in care pomeneau si de o eventuala castigare a Cupei UEFA, englezii de la Everton au fost calcati in picioare de trupa lui Andone. EXTAZ. La finalul partidei, tehnicianul formatiei din Soseaua Stefan

Veniti la Bucuresti cu declaratii sforaitoare, in care pomeneau si de o eventuala castigare a Cupei UEFA, englezii de la Everton au fost calcati in picioare de trupa lui Andone.

EXTAZ. La finalul partidei, tehnicianul formatiei din Soseaua Stefan cel Mare a afirmat ca victoria repurtata joi seara este cel mai important eveniment din cariera sa de antrenor. ""Am facut o partida extraordinara in conditiile in care am intalnit o echipa puternica din campionatul Angliei. In prima repriza am aratat putina teama, dar dupa pauza n-am avut alta sansa decat sa atacam mai mult si asa au venit si ocaziile. Cred ca a fost cea mai buna repriza de doi ani si jumatate de cand sunt la Dinamo. Am dat dovada de multa umilinta si spirit de sacrificiu si suntem acum favoriti la calificare, desi stiu ca nu vom avea un meci usor la Liverpool"", a declarat antrenorul ""cainilor"".
AGONIE. De partea cealalta, tehnicianul lui Everton, David Moyes, a fost consternat la iesirea de la vestiare: ""Este cea mai proasta seara pe care am avut-o vreodata. In prima repriza am jucat binisor, dar in partea secunda am fost dominati clar. Nu stiu ce s-a intamplat cu echipa mea si ii inteleg pe suporteri ca sunt frustrati dupa un asemenea rezultat"". (Vicentiu Neagoe)

ENGLEZII, DESFIINTATI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.