Termenul de depunere a cererilor privind reconstituirea dreptului de proprietate asupra terenurilor agricole si padurilor la comisiile locale de aplicare a legilor fondului funciar a fost prelungit pana la 30 noiembrie 2005, potrivit unei Ordonante d
Termenul de depunere a cererilor privind reconstituirea dreptului de proprietate asupra terenurilor agricole si padurilor la comisiile locale de aplicare a legilor fondului funciar a fost prelungit pana la 30 noiembrie 2005, potrivit unei Ordonante de Urgenta adoptate ieri de Guvern. Decizia Guvernului a venit ca urmare a faptului ca perioada de timp stabilita initial nu a permis tuturor persoanelor indreptatite sa-si procure documentele care pot fi prezentate drept proba si sa inregistreze cererile la comisiile locale. Potrivit reglementarilor in vigoare, termenul de inregistrare a cererilor de retrocedare a proprietatilor funciare insotite de documentele doveditoare expira la 22 septembrie 2005, anume la 60 de zile de la intrarea in vigoare a Legii nr. 247/2005, privind reforma in domeniile proprietatii si justitiei si unele masuri adiacente.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.