Un furt mai putin obisnuit s-a petrecut la Falticeni. Desi s-au ostenit sa sustraga o casa de bani, cativa hoti au abandonat-o, probabil, pentru ca nu au putut sa o deschida. Casa de bani a unei firme a disparut, marti noapte, hotii aruncand-o apoi i
Un furt mai putin obisnuit s-a petrecut la Falticeni. Desi s-au ostenit sa sustraga o casa de bani, cativa hoti au abandonat-o, probabil, pentru ca nu au putut sa o deschida. Casa de bani a unei firme a disparut, marti noapte, hotii aruncand-o apoi intr-o livada, fara a o deschide. Inspectoratul Judetean de Politie Suceava a anuntat, ieri, ca persoane necunoscute au patruns, prin fortarea sistemelor de inchidere ale usii de acces, in sediul unei societati comerciale din municipiul Falticeni, de unde au luat casa de bani in care se aflau 3.900 de dolari, 1.500 de euro si 1.000 de lei noi. Casa de bani a fost gasita de catre politisti, abandonata intr-o livada la aproximativ 80 de metri de cladirea societatii, fara a fi deschisa si avand in interior intreaga suma.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.