Anne Marie Paraschivescu s-a hotarat sa ingroase randurile vedetelor care s-au inscris in cursa de policalificare in mass-media.
Actrita, studenta in anul III la regie-film a decis ca Ciupanezu, alias Stefan Banica jr. nu mai are nevoie de av
Anne Marie Paraschivescu s-a hotarat sa ingroase randurile vedetelor care s-au inscris in cursa de policalificare in mass-media.
Actrita, studenta in anul III la regie-film a decis ca Ciupanezu, alias Stefan Banica jr. nu mai are nevoie de avocat si a luat calea undelor. In asteptarea reluarii filmarilor la serialul "Baieti buni", Anne Marie, sau Corina Marcu, fiica comisarului, personajul interpretat de Florin Calinescu in serial, revine la prima ei dragoste, radioul. Dupa ce a abandonat matinalul ea va prezenta, in fiecare sambata seara, alaturi de un DJ al unui post de radio din capitala, un top muzical. Pentru ca lucrurile sa fie ceva mai condimentate, printre piesele din top se vor strecura si barfe despre artistii care interpreteaza melodiile. Actrita Anne Marie lucreaza in radio de la varsta de 15 ani si recunoaste mandra ca studioul de radio a insemnat primul contact cu media.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.