Douazeci de tone de hartie igienica s-au facut scrum pe DN 1, ieri noapte, in dreptul localitatii brasovene Vladeni. Din cauza incendiului izbucnit circulatia a fost blocata timp de aproximativ o ora. Echipele de pompieri ajunse la fata locului nu au
Douazeci de tone de hartie igienica s-au facut scrum pe DN 1, ieri noapte, in dreptul localitatii brasovene Vladeni. Din cauza incendiului izbucnit circulatia a fost blocata timp de aproximativ o ora. Echipele de pompieri ajunse la fata locului nu au reusit sa salveze incarcatura camionului, iar in prezent se fac verificari pentru aflarea cauzelor producerii incendiului. Soferul camionului sustine ca nu a fost vorba despre un scurtcircuit la instalatia electrica, flacarile cuprinzand autovehiculul in cateva minute. Potrivit pompierilor care au intervenit pentru a stinge flacarile, in urma incendiului a fost blocata circulatia pe DN1 in ambele sensuri, timp de mai bine de o ora, masinile fiind oprite pe mai multi kilometri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.