Sorin Boca, noul presedinte al Politehnicii Iasi, a declarat ieri, la prima sa conferinta de presa, ca obiectivul clubului nu este salvarea de la retrogradare, ci clasarea pe un loc cat mai bun in actuala editie de campionat. "Nu vreau sa ne multumim
Sorin Boca, noul presedinte al Politehnicii Iasi, a declarat ieri, la prima sa conferinta de presa, ca obiectivul clubului nu este salvarea de la retrogradare, ci clasarea pe un loc cat mai bun in actuala editie de campionat. "Nu vreau sa ne multumim cu putin. Cred ca avem un lot destul de bun si putem obtine o clasare cat mai buna la sfarsitul campionatului. Stiu ca se vorbea de salvarea de la retrogradare, dar eu nu cred ca se pune problema de asa ceva", a spus Boca. Oficialul iesean a mai precizat ca meciul programat astazi, la Bacau, in etapa a 6-a a Diviziei A, se anunta a fi unul extrem de dificil. "Dupa victoria cu Farul, de pe teren propriu, probabil ca toti suporterii se asteapta sa invingem fara probleme la Bacau. Nu cred ca lucrurile stau chiar asa. Chiar daca a pierdut etapa trecuta cu 6-0, la Dinamo, sa nu uitam ca Bacaul nu a cedat nici un punct pe teren propriu. Cred ca va fi chiar mai greu decat anul trecut, cand am castigat cu 1-0", a precizat noul sef al gruparii din Copou. Boca a anuntat ca Politehnica Iasi va fi sustinuta de o galerie numeroasa pe stadionul din Bacau: "Noi mizam pe sprijinul catorva mii de suporteri ieseni. Avem o reciprocitate cu gruparea bacauana pentru 100 de suporteri, iar pentru restul iesenilor care vor face deplasarea la Bacau, biletul de intrare va fi achitat de catre clubul nostru".
Popa: "Vom juca ultra-ofensiv la Bacau"
Ionut Popa, antrenorul iesenilor, a anuntat ca va alinia o formula ofensiva in meciul de astazi. "Intalnim o echipa ambitioasa, care joaca foarte bine pe teren propriu. Va fi un joc greu, dar cred ca putem scoate puncte de la Bacau. Nu ascund faptul ca voi folosi o formula ultra-ofensiva. Cred ca voi opta pentru sistemul 3-4-3, cu libero, care, pe parcursul jocului, se poate transforma intr-un 4-1-4-1. Vreau un rezultat bun, dar, mai ales, imi doresc sa repetam prestatia buna din partida cu Farul. Chiar daca Bacaul a pierdut la scor la Dinamo, eu cred ca este mai usor pentru ei sa se monteze pentru acest meci decat noi, care am batut una dintre cele mai bune echipe din Romania", a spus Ionut Popa.
Pentru partida de la Bacau, tehnicianul echipei Poli Iasi nu va putea conta pe Iulian Arhire, care nu si-a revenit dupa accidentarea din partida cu Dinamo, si pe Dorel Bernard, care s-a accidentat miercuri la antrenament si este suspect de ruptura musculara. (B.G)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.