Andrei Pavel s-a aflat ieri la cateva secunde de eliminarea de la BCR Open Romania in fata austriacului Oliver Marach, jucator venit din calificari. Marach conducea cu 6-4 si 6-5 in setul doi si servea pentru set si meci in fata unui Pavel extrem de
Andrei Pavel s-a aflat ieri la cateva secunde de eliminarea de la BCR Open Romania in fata austriacului Oliver Marach, jucator venit din calificari. Marach conducea cu 6-4 si 6-5 in setul doi si servea pentru set si meci in fata unui Pavel extrem de neinspirat si de obosit. Totusi, gratie experientei unor meciuri tensionate, jucatorul roman, al patrulea favorit al turneului bucurestean, a reusit un break extraordinar si s-a impus apoi si la tie-break, ducand meciul in decisiv. Pe care si l-a adjudecat destul de lejer, castigand devreme un break si mergand cap la cap pana la finalul partidei care a durat mai bine de doua ore. Prin acest succes, Pavel intra in primii opt jucatori ai BCR Open Romania si va juca astazi cu Florian Mayer, cap de serie numarul 19, pentru un loc in semifinalele competitiei.
Moldovan/Moraru in semifinale la dublu
Perechea Ion Moldovan/Gabriel Moraru s-a calificat miercuri seara in semifinalele competitiei de dublu a turneului dupa ce a invins cu scorul de 6-5, 6-4, cuplul Davide Sanguinetti/Tom Vanhoudt (Italia/Belgia). Moldovan si Moraru vor juca in semifinale cu invingatorii meciului Hanescu/Pavel - Mariusz Fyrstenberg/Marcin Matkowski (Polonia), meci programat astazi. Intr-un alt meci din sferturile competitiei de dublu, argentinienii Jose Acasuso si Sebastian Prieto s-au impus in fata perechii Florian Mayer/Rogier Wassen (Germania/ Olanda), cu scorul de 6-1, 6-2.
Acasuso eliminat
Tot ieri s-a consemnat o surpriza la BCR Open Romania, argentinianul Jose Acasuso, cap de serie numarul 6, castigatorul de anul trecut al turneului bucurestean, fiind eliminat in optimile de finala de catre spaniolul Ruben Ramirez Hidalgo, jucator venit din calificari. Hidalgo s-a impus destul de usor, in doar doua seturi, scor de 6-4, 7-5. Spaniolul va da piept in sferturile de finala cu invingatorul din meciul Victor Hanescu - Davide Sanguinetti, care s-a jucat aseara, dupa inchiderea acestei editii. Intr-o alta partida din optimile de finala, spaniolul Fernando Verdasco a fost invins de germanul Florian Mayer cu scorul de 7-5, 7-6.
Alti doi jucatori care au obtinut biletele pentru sferturile de finala sunt Mariano Puerta si Igor Andreev. Argentinianul l-a invins in optimi, miercuri seara, pe spaniolul Guillermo Garcia Lopez, scor 6-2, 6-4. Rusul Andreev a trecut de un alt spaniol, Albert Montanes, scor 6-2, 6-2. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.