Doua grupuri separate formate din fonduri de investitii ar putea face oferte de preluare a principalului operator danez de telecomunicatii, TDC, care ar putea totaliza aproape 12 miliarde de dolari, potrivit publicatiei Wall Street Journal, citata de
Doua grupuri separate formate din fonduri de investitii ar putea face oferte de preluare a principalului operator danez de telecomunicatii, TDC, care ar putea totaliza aproape 12 miliarde de dolari, potrivit publicatiei Wall Street Journal, citata de Reuters. Actiunile TDC au inceput tranzactiile in crestere cu 4,4%, avansul la ora 9:04 GMT fiind de 5,5%, la 324 de coroane danze pe unitate, cel mai ridicat nivel din ultimii patru ani.
TDC a anuntat ca luna trecuta a fost contactata in legatura cu posibile oferte de preluare, iar consiliul de conducere analizeaza situatia. Actiunile TDC au consemnat, in august, un avans de 15%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.