Incepand de astazi, noul redactor-sef al ziarului Cotidianul va fi Carol Sebastian, care il va inlocui pe Robert Turcescu, al carui mandat de un an la conducerea redactiei se incheie in aceste zile. Fost editor la BBC, redactor-sef adjunct la Evenime
Incepand de astazi, noul redactor-sef al ziarului Cotidianul va fi Carol Sebastian, care il va inlocui pe Robert Turcescu, al carui mandat de un an la conducerea redactiei se incheie in aceste zile. Fost editor la BBC, redactor-sef adjunct la Evenimentul Zilei si publicist comentator la Romania Libera, realizator si moderator la Realitatea TV, Carol Sebastian va conduce echipa editoriala Cotidianul si va fi gazda unui talk-show Radio Guerilla, de luni pana vineri, de la ora 18.00 la 19.00. Alaturi de Carol Sebastian, intra in echipa Cotidianul si Gelu Trandafir, care il va seconda pe acesta alaturi de Liviu Avram si Vlad Macovei. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.