Tenismanul Victor Crivoi (foto) a oferit pana acum cel mai spectaculos meci de la BCR Open Romania, jucand luni seara impotriva francezului Florent Serra. Ajuns pe tabloul principal gratie unui wild card oferit de organizatori, tanarul jucator roman
Tenismanul Victor Crivoi (foto) a oferit pana acum cel mai spectaculos meci de la BCR Open Romania, jucand luni seara impotriva francezului Florent Serra. Ajuns pe tabloul principal gratie unui wild card oferit de organizatori, tanarul jucator roman a ratat de putin o victorie mare pentru el. Conducea cu 1-0 (6-3) la seturi si a avut trei mingi de meci in setul al doilea, ratate insa toate. Ulterior, francezul a revenit si s-a impus cu 7-6 si 6-1 in setul al treilea. "Am obosit. De la 4-0 in setul doi, nu mai vedeam mingea. Am avut noroc la unele mingi, iar la altele ghinion. In setul doi am avut crampe la inghinali si la piciorul stang. Pe viitor ma voi trata mai bine, voi lua minerale si vitamine ca sa rezist", si-a explicat Crivoi evolutia. Intrebat daca a fost mai motivat datorita faptului ca organizatorul turneului, Bogdan Enoiu, declarase ca ii va da 100.000 de euro in cazul in care ar castiga turneul, Crivoi a inceput sa rada si a raspuns: "Era greu sa castig turneul. Domnul Enoiu a vorbit metaforic. Eu de abia am rezistat doua seturi... Cred ca aveam sanse de unu la suta. Daca imi promitea 100.000 de euro sa-l bat pe Serra, acum chiar ca ma impuscam". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.