In tara
Vremea se va raci usor, indeosebi in nordul si centrul tarii. Cerul va fi variabil, mai mult noros in regiunile estice. Va ploua local in Moldova si la munte si izolat in Transilvania si Muntenia. Vantul va sufla slab pana la mod
In tara
Vremea se va raci usor, indeosebi in nordul si centrul tarii. Cerul va fi variabil, mai mult noros in regiunile estice. Va ploua local in Moldova si la munte si izolat in Transilvania si Muntenia. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 28 de grade, iar cele minime intre 5 si 15 grade, mai ridicate pe litoral. In zonele joase, local va fi ceata.
Bucuresti
Cerul va fi temporar noros, favorabil ploii de scurta durata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 26-27 de grade, iar cea minima de 12-13 grade. La sfarsitul noptii, vor fi conditii de ceata.
La munte
Sambata
Cerul va fi mai mult noros in Carpatii Orientali si estul Carpatilor Meridionali, unde local va ploua. In restul zonei montane cerul va fi variabil, iar ploile se vor semnala izolat. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului va marca o scadere, indeosebi in masivele din nordul tarii. Izolat, pe vai se va produce ceata.
Duminica
Cerul va fi temporar noros si izolat va ploua slab, indeosebi in Carpatii Orientali. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului va continua sa scada usor. Izolat, pe vai se va produce ceata.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.