David Moyes, managerul lui Everton, ii cere sfaturi antrenorului de la Manchester United, Alex Ferguson, in privinta meciului de joi cu Dinamo, din prima mansa a turului I al Cupei UEFA, informeaza cotidianul "The Times". "Faptul ca Everton a pierdut
David Moyes, managerul lui Everton, ii cere sfaturi antrenorului de la Manchester United, Alex Ferguson, in privinta meciului de joi cu Dinamo, din prima mansa a turului I al Cupei UEFA, informeaza cotidianul "The Times". "Faptul ca Everton a pierdut calificarea in grupele Ligii Campionilor in dauna lui Villarreal, probabil ca nu i-a oprit pe cei doi prieteni, David Moyes si Alex Feguson, sa vorbeasca despre adversarii lor din aceasta saptamana. Fiindca Manchester va intalni miercuri pe Villarreal in grupa D a Ligii Campionilor, este sigur ca Ferguson a luat date de la Moyes cu privire la echipa spaniola, iar managerul lui Everton probabil ca l-a intrebat pe tehnicianul scotian in legatura cu Dinamo", a scris "The Times". In sezonul trecut, Manchester United a eliminat pe Dinamo in turul III preliminar al Ligii Campionilor, dupa 2-1 la Bucuresti si 3-0 in Anglia. "Nu doar Ferguson ii poate da lui Moyes sfaturi importante. Mijlocasul Phil Neville a facut parte din echipa lui Manchester care a jucat cu Dinamo", a comentat "The Times". Altfel, delegatia lui Everton si-a anuntat pentru astazi, la ora 16, sosirea in Bucuresti. Moyes va conduce, de la ora 19,30, antrenamentul oficial pe Stadionul "Dinamo". Everton va fi sustinuta la Bucuresti de 1500 de suporteri.
Nuno Valente vrea Cupa UEFA
Internationalul portughez al lui Everton, Nuno Valente, a declarat ca doreste sa castige Cupa UEFA in acest sezon si spera ca experienta sa in cupele europene sa fie de ajutor in partida cu Dinamo. "Joi va fi primul meu meci pentru Everton in Cupa UEFA, dar dorinta mea este sa castig trofee. Stiu cum se castiga o cupa europeana si sper ca experienta mea va fi de ajutor. Este foarte important sa castigam primul nostru meci in Cupa UEFA si pentru asta trebuie sa fim uniti", a declarat Nuno Valente, pentru site-ul oficial al lui Everton. Nuno Valente, care a implinit luni 31 de ani, a facut parte din lotul lui FC Porto, care a castigat Cupa UEFA in 2003 si Liga Campionilor in 2004, pe vremea cand antrenor era Jose Mourinho. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.