Publicam astazi comunicatele Energy Holding care, asa cum anuntam in numarul de ieri, a decis sa inceteze contracul de livrare a energiei electrice cu Alro Slatina. Anuntam totodata ca in ziarul de maine vom face dezvaluiri despre un urias scandal
Publicam astazi comunicatele Energy Holding care, asa cum anuntam in numarul de ieri, a decis sa inceteze contracul de livrare a energiei electrice cu Alro Slatina. Anuntam totodata ca in ziarul de maine vom face dezvaluiri despre un urias scandal de pe piata energiei electrice care il are la origine pe consilierul prezidential Teodor Stolojan si relatiile sale oculte cu partenerii de la Alro Slatina. Redam in continuare, integral, comunicatele. (D.E.I.)
Incheierea contractului cu Alro
Energy Holding, unul dintre cei mai importanti furnizori privati de energie electrica din Romania, a decis, in urma unei analize aprofundate a pietei, sa inceteze derularea contractului de livrare a energiei electrice catre producatorul de aluminiu Alro Slatina.
Contractul va inceta la 1 octombrie. Astfel, chiar daca intrerupem colaborarea cu unul dintre cei mai importanti clienti ai nostri, demonstram disponibilitatea Energy Holding pentru negocierea in mod transparent a tuturor contractelor de furnizare de energie electrica. Precizam ca pe parcursul derularii contractului cu Alro Slatina nu am primit nici o reclamatie privind calitatea serviciilor prestate.
Dorim sa transmitem opiniei publice faptul ca tratam in mod profesionist ideea ca piata romaneasca de furnizare a energiei electrice este complet liberalizata pentru consumatorii industriali si sustinem dreptul la optiunea privind furnizorul care sa satisfaca nevoile si asteptarile acestora.
Mai mult decat atat, pentru a dovedi faptul ca este promotorul unei piete energetice liberalizate, Energy Holding are in vedere, pentru viitorul apropiat, o strategie complet noua pentru Romania, care aduce nevoile clientilor alaturi de experienta inovatoare a companiei elvetiene.
Reamintim faptul ca Energy Holding este primul furnizor privat din Romania care a fost acceptat ca membru deplin al Asociatiei Furnizorilor de Energie din Europa - European Federation of Energy Traders (EFET).
Schimbare de strategie
Schimbare de strategie in activitatea de furnizare a energiei electrice la Energy Holding
Ca urmare a deschiderii pietei romanesti de electricitate catre toti consumatorii industriali Energy Holding a decis sa-si schimbe strategia de afaceri si sa se implice puternic in activitatea de furnizare a energiei electrice catre companii cu un consum mediu si mic.
Credem ca beneficiile liberalizarii pietei energiei trebuie sa depaseasca stadiul declarativ, motiv pentru care ne propunem sa promovam intens, in randul companiilor cu un consum mediu si mic, avantajele alegerii furnizorului de energie electrica.
Astfel, in urma unei analize tehnice a portofoliului nostru de clienti, am ajuns la concluzia ca ne putem acoperi riscurile mult mai eficient largindu-ne baza de consumatori. Avem posibilitatea, de asemenea, de a fi mult mai flexibili prin optimizarea portofoliului de surse de energie electrica pe care il punem la dispozitia actualilor si potentialilor nostri clienti, garantand asigurarea unor servicii la standarde europene.
In felul acesta, Energy Holding doreste sa arate interesul pe care il are fata de toti consumatorii industriali din Romania, si mai ales pentru cei care pana de curand au facut parte din categoria companiilor care nu-si puteau alege singure furnizorul.
Energy Holding este cel mai important furnizor privat de energie electrica din Romania, fiind licentiat inca din anul 2000 de catre ANRE pentru a activa ca furnizor de energie pentru consumatorii eligibili.
Energy Holding este prima companie din Romania care a fost acceptata ca membru deplin al Asociatiei Furnizorilor de Electricitate din Europa - European Federation of Energy Traders (EFET), in urma unei decizii a Comitetului de Conducere al organizatiei comunicata saptamana trecuta la Budapesta, cu ocazia Conferintei "Energy Trading in Central & Eastern Europe".
Energy Holding este singura companie din Romania membra a prestigiosului World Business Council for Sustainable Development (WBCSD) si se numara printre primii furnizori de energie care si-au implementat un sistem integrat de calitate-mediu, conform standardelor ISO 9001:2001 si ISO 14001:1997.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.