Jucatorul francez Paul-Henri Mathieu, favoritul nr. 7 al turneului de tenis BCR Open Romania, este primul jucator calificat in faza optimilor de finala. Luni, in prima zi a meciurilor de simplu de pe tabloul principal, Paul Henri-Mathieu l-a invins,
Jucatorul francez Paul-Henri Mathieu, favoritul nr. 7 al turneului de tenis BCR Open Romania, este primul jucator calificat in faza optimilor de finala. Luni, in prima zi a meciurilor de simplu de pe tabloul principal, Paul Henri-Mathieu l-a invins, pe terenul central de la Arenele BNR, pe spaniolul David Sanchez in trei seturi: 2-6, 6-2, 6-1. David Sanchez este jucatorul care in editia din urma cu doi ani a castigat turneul de la Bucuresti, invingandu-l in finala pe chilianul Nicolas Massu cu 6-2, 6-2. In turul doi, Paul-Henri Mathieu va juca cu invingatorul partidei dintre belgianul Christoph Rochus si un jucator venit din calificari. Tot ieri, Victor Ionita (foto) a fost eliminat, in calificari, de austriacul Oliver Marach, scor 6-2, 6-1. Astazi intra in focurile competitiei gazduite de Arenele BNR Victor Hanescu (favoritul nr. 3 al competitiei), cel care il va intalni pe italianul Polito Starace, in vreme ce Andrei Pavel (favoritul nr. 4) va da piept cu spaniolul Albetro Martin. Capul de afis al zilei va fi tinut insa de meciul demonstrativ dintre Goran Ivanisevic si Tomas Muster. Chiar in ziua in care implineste 34 de ani, Goran Ivanisevic, invingator la Wimbledon, va sta in fata unui campion de la Roland Garros. Patida va incepe la ora 20. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.