Razvan Lucescu considera ca, daca va repeta evolutiile din sezonul trecut din meciurile cu Steaua si Dinamo, atunci Rapid are sanse sa se bata de la egal la egal cu Feyenoord Rotterdam, in primul tur al Cupei UEFA, informeaza site-ul oficial al grupa
Razvan Lucescu considera ca, daca va repeta evolutiile din sezonul trecut din meciurile cu Steaua si Dinamo, atunci Rapid are sanse sa se bata de la egal la egal cu Feyenoord Rotterdam, in primul tur al Cupei UEFA, informeaza site-ul oficial al gruparii giulestene. "Daca suntem extrem de atenti si reusim sa repetam evolutiile din sezonul trecut, cu Steaua sau Dinamo, ori chiar pe aceea mai recenta, cu Timisoara, de acasa, m-as incumeta sa spun ca avem sanse sa ne batem de la egal la egal cu Feyenoord, a declarat Razvan Lucescu la intoarcerea de la Rotterdam, unde a urmarit, alaturi de secundul sau, Marian Rada, partida de campionat castigata de viitoarea adversara a Rapidului cu scorul de 3-0, in fata lui NEC Nijmegen. Razvan Lucescu a afirmat ca pastreaza restul concluziilor pentru el si pentru jucatorii sai. Rada s-a declarat incantat de atmosfera de pe Stadionul "De Kuip". "Mi-a placut atmosfera de pe stadion, dar, din pacate, aceasta va lipsi la meciul nostru de acolo, in absenta spectatorilor. Ar mai fi de remarcat ospitalitatea gazdelor si civilizatia desavarsita din interiorul arenei, care te incanta efectiv, dar de care, din pacate, noi suntem departe", a comentat Rada. Acesta mai spune ca meciul a fost la discretia gazdelor. "Meciul a fost la discretia gazdelor, desi au existat cateva momente-cheie in care Nijmegen putea lua conducerea sau, mai apoi, putea intoarce soarta jocului. In general, oaspetii au fost coplesiti, zic eu, de faima lui Feyenoord, comitand unele stangacii surprinzatoare la nivelul unui asemenea campionat. La echipa lui Erwin Koeman m-au impresionat disciplina tactica si individualitati precum Kuyt sau Kalon. Joaca un 4-3-3 care se poate transforma, in functie de joc, in 4-2-3-1 in atac si 4-5-1 in faza defensiva", a spus Rada, care a mentionat ca principalul pericol este reprezentat de Kuyt. Meciul tur dintre Feyenoord si Rapid se va disputa, joi, de la ora 20, la Rotterdam. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.