Gimnasta Catalina Ponor (foto) a reintrat in programul normal de pregatire dupa cateva zile de reacomodare la efort, iar antrenorul Matei Stanei a declarat ca sportiva are un nou element in exercitiul la sol. "De trei zile Catalina a intrat in efort
Gimnasta Catalina Ponor (foto) a reintrat in programul normal de pregatire dupa cateva zile de reacomodare la efort, iar antrenorul Matei Stanei a declarat ca sportiva are un nou element in exercitiul la sol. "De trei zile Catalina a intrat in efort asa cum trebuie. Accepta efortul, transpira, dar este vesela si lucreaza la parametri normali. Lucreaza integrale la barna si usor, usor la sol. De altfel, aici am introdus un element nou, dublu intins cu care nu a concurat pana acum", a spus antrenorul Matei Stanei. Acesta spera ca exercitiul de la sol sa-i permita Catalinei Ponor sa-si ia revansa in fata braziliencei Daiane dos Santos, care a invins-o la CM de la Anaheim din 2003. "Sper ca exercitiul pe care il pregatim sa contina cateva noutati, astfel incat Catalina sa reuseasca sa-si revansa in fata lui Dos Santos, care a invins-o la Anaheim. Dupa barna, a fost montat si solul, iar acum avem toate conditiile de pregatire aici, la Constanta", a afirmat Stanei. FR de Gimnastica a decis desfiintarea lotului olimpic de gimnastica, sportivele Catalina Ponor, Floarea Leonida si Daniela Sofronie fiind trimise sa se pregateasca la cluburile lor. (MCZ)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.