HBO propune o reintalnire cu minunata drama romantica "Atat de aproape de cer", incepand cu orele 19.20. Desi se afla in sfarsit pe teritoriul SUA, veteranul Paul Sutton (Keanu Reeves) are mari dificultati in a uita recentele orori ale celui de-al II
HBO propune o reintalnire cu minunata drama romantica "Atat de aproape de cer", incepand cu orele 19.20. Desi se afla in sfarsit pe teritoriul SUA, veteranul Paul Sutton (Keanu Reeves) are mari dificultati in a uita recentele orori ale celui de-al II-lea Razboi mondial. In San Francisco, unde debarca, este asteptat de sotia lui, Betty, cu care s-a casatorit pe fuga in timpul razboiului, la doar cateva zile dupa ce s-au cunoscut. Imediat, ea il obliga sa devina vanzator ambulant de ciocolata, astfel ca intr-o buna zi el se trezeste in pustiu, alaturi de o tanara frumoasa, gravida si disperata ca prietenul ei a parasit-o. Victoria se teme de reactia violenta a tatalui ei cand acesta va afla rusinea. Pentru a o ajuta, Paul se ofera sa pozeze in sotul ei pana cand tanara poate pleca linistita din casa parinteasca. Ei raman insa acolo mai mult decat planuisera, indeajuns ca Paul sa se indragosteasca de Victoria. Fericirea celor doi este insa amenintata de intentia parintilor ei de a face o nunta la care sa participe tot clanul fetei. Jean Michelle Jare a castigat in 1996 Globul de Aur pentru muzica originala pe care a compus-o pentru acest film. Keanu Reeves si Aitana Sanchez-Gijon au fost nominalizati la premiile MTV Movie Award la categoria "Cel mai bun sarut". Marele Anthony Quinn straluceste in rolul bunicului Victoriei, un mosulet intelept si simpatic caruia i se spune reverentios Don Pedro.
La Prima TV, de la orele 20.00 puteti viziona o alta superba drama romantica - "Mr. Jones" (productie SUA, 1993). Impulsiv, iresponsabil, irezistibil, Mr. Jones e un barbat care atrage oamenii cu usurinta datorita farmecului molipsitor si energiei debordante. De asemenea, poate aluneca cu usurinta in perioade de profunda depresie si disperare. Inteligenta, dedicata muncii, respectata, dr. Libbie Bowen (Lena Olin) e un psihiatru care, in pofida pregatirii sale, e total nepregatita pentru cazul dlui Jones. O drama romantica in care puterea dragostei e ilustrata pe doua fronturi: elucideaza extraordinara complexitate a conditiei maniaco-depresive si examineaza relatia fragila doctor-pacient in lumea dificila a sanatatii mintale. Iubindu-si pacientul fizic si nu numai atat, Libbie violeaza juramantul profesional si risca sa-si distruga cariera. Iubind-o pe Libbie si permitandu-i sa-l ajute, dl Jones risca sa-si piarda libertatea si creativitatea venerate atat de el.
ProCinema a programat de la orele 22.00 comedia "Colivia cu nebune III". Dupa cum stiu deja fanii acestei serii, "La Cage aux Folles" ii are in distributie pe doi dintre cei mai virili actori europeni care interpreteaza rolurile a doi homosexuali varstnici. Ugo Tognazzi il interpreteaza pe Renato, patronul unui club de noapte din Saint Tropez, unde senzatia programului o constituie numarul interpretat de iubitul lui Renato, Zaza (Michel Serault). Fiul lui Renato, Laurent, logodit cu Simone i-a ascuns acesteia cu ce se ocupa tatal sau si ce fel de "inclinatii" are, pentru a nu il soca si ofensa pe tatal iubitei sale, membru inalt al Uniunii Ordinului Moral! Cand Laurent anunta ca atat logodnica sa, cat si tatal acesteia vin in vizita, Renato si Zara incearca cu disperare sa isi ascunda relatia. Complicatiile hilare ale acestei situatii au fost de ajuns pentru a-i multumi pe spectatori ba, mai mult, pentru a determina producerea a doua continuari.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.