Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat ca Mirel Radoi poate pleca de la echipa din Ghencea pe o suma intre sase si zece milioane de euro, informeaza Radio Info Pro. "Mirel va pleca pentru o suma intre sase si zece milioane de euro, depinde de pe
Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat ca Mirel Radoi poate pleca de la echipa din Ghencea pe o suma intre sase si zece milioane de euro, informeaza Radio Info Pro. "Mirel va pleca pentru o suma intre sase si zece milioane de euro, depinde de performanta noastra in cupele europene. Radoi poate pleca oricand de la Steaua pentru ca el si-a facut datoria fata de echipa si de tara. A jucat aproximativ cinci ani la Steaua si orice jucator care are 23 de ani si a jucat cel putin trei ani la Steaua poate pleca", a spus Becali. Declaratiile acestuia vin dupa ce "Calciomercato"a anuntat ca sefii lui AC Milan intentioneaza sa-l transfere in perioada de iarna pe capitanul stelist daca nu vor putea sa-l achizitioneze pe Cristian Chivu de la AS Roma. Patronul gruparii steliste a mai precizat ca antrenorul Oleg Protasov are valoare, chiar daca a pierdut din vina sa calificarea in grupele Ligii Campionilor. "Protasov a pierdut calificarea deoarece a facut acea modificare cu Nesu pe stanga la meciul cu Rosenborg. Oricine facea echipa atunci, noi ne calificam. Eu sunt suparat pe un om atunci cand face ceva intentionat. Protasov are valoare, dar a gresit o data, asta nu inseamna ca acum sunt suparat pe el", a comentat Gigi Becali. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.