Mircea Rednic (foto dreapta) a fost numit ieri in functia de antrenor principal al lui FC Vaslui. Numirea "Strambului" pe banca tehnica s-a produs in conditiile in care Basarab Panduru, fostul tehnician, si Adrian Porumboiu, finantatorul moldovenilor
Mircea Rednic (foto dreapta) a fost numit ieri in functia de antrenor principal al lui FC Vaslui. Numirea "Strambului" pe banca tehnica s-a produs in conditiile in care Basarab Panduru, fostul tehnician, si Adrian Porumboiu, finantatorul moldovenilor, au ajuns la un acord privind despartirea amiabila. Rednic a mai antrenat pe FC Vaslui, in returul sezonului trecut, atunci cand a reusit sa promoveze cu echipa galben-verzilor. Dupa reusita, "Puriul" a parasit echipa motivand ca urmeaza sa semneze un contract cu o echipa din Belgia. Recent, numele lui Rednic a fost implicat in scandalul demiterii si reconfirmarii lui Razvan Lucescu la Rapid. Contractul dintre antrenor si gruparea moldoveana se intinde pe durata a doi ani. FC Vaslui ocupa penultimul loc in campionat, avand un singur punct dupa cinci etape, inregistrand trei infrangeri pe teren propriu. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.