Tenismanul Victor Hanescu ocupa locul 34, cu 147 de puncte, in clasamentul Indesit ATP 2005 Race, dar publicitatii ieri la Monte Carlo. Hanescu a coborat trei pozitii fata de ierarhia precedenta. Andrei Pavel a coborat si el, doua locuri, si se afla
Tenismanul Victor Hanescu ocupa locul 34, cu 147 de puncte, in clasamentul Indesit ATP 2005 Race, dar publicitatii ieri la Monte Carlo. Hanescu a coborat trei pozitii fata de ierarhia precedenta. Andrei Pavel a coborat si el, doua locuri, si se afla pe pozitia a 73-a, cu 75 de puncte, la egalitate cu croatul Ivo Karlovic. In clasamentul Indesit ATP Entry Ranking, Victor Hanescu a coborat cinci pozitii si se afla pe locul 45, cu 833 puncte. Tot o coborare, de 17 locuri a inregistrat si Andrei Pavel, care ocupa in prezent pozitia a 56-a, cu 710 puncte. Razvan Sabau a urcat trei locuri si se afla pe pozitia a 79-a, cu 493 de puncte. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.