Pentru stelisti deplasarea la Targu Jiu parea doar un simplu voiaj de week-end si chiar asa ar fi trebuit sa fie avandu-se in vedere ca nou promovatii de la Pandurii alcatuiesc poate cea mai slaba echipa din Divizia A, iar asta in ciuda aducerii expe
Pentru stelisti deplasarea la Targu Jiu parea doar un simplu voiaj de week-end si chiar asa ar fi trebuit sa fie avandu-se in vedere ca nou promovatii de la Pandurii alcatuiesc poate cea mai slaba echipa din Divizia A, iar asta in ciuda aducerii experimentatului antrenor Viorel Hizo. Din nefericire pentru ei si pentru nervii patronului Gigi Becali ros-albastrii si-au facut singuri viata grea, probabil din cauza desconsiderarii adversarilor. Absolut firesc bucurestenii deschid scorul dupa numai zece minute de joc in urma unei faze care a probat din plin inadvertenta dintre primul esalon si Pandurii Targu Jiu. Ogararu a aruncat lung de la margine peste toti fundasii gorjeni, iar Banel Nicolita, mirat si el de absenta aparatorilor olteni, reia nestingherit in poarta sarbului Pustiankovic. Pana la finalul primei reprize oaspetii rateaza alte cateva bune oportunitati de a se distanta pe tabela de marcaj prin Bostina, Dica, Paraschiv si acelasi Nicolita, pentru ca la numai un minut dupa startul reprizei secunde olteanul I. Stefan sa-l invinga pentru prima oara pe bielorusul Vasili Hamutovski in aceasta editie de campionat cu un sut din mijlocul careului in urma unei actiuni personale si mai ales a marcajului lejer al lui Sorin Ghionea. Miile de olteni din tribune incep sa creada in minuni, insa acestea sunt greu de implinit cand te bazezi pe niste jucatori haotici ori pe sprinturile bezmetice ale jucatorului de culoare Disney, al carui nume reda cel mai fidel starea echipei gorjene. Asa ca, perfect previzibil, stelistii revin in avantaj prin reusita lui Bostina (foto), sut de la aproape 30 de metri in urma unei lovituri libere. Pana la final bucurestenii mai rateaza o ocazie monumentala prin Dica, acesta incurcandu-se in minge, desi se afla absolut singur cu portarul Pustiankovic, pentru ca in cele din urma sa plece la cabina cu toate cele trei puncte, lucru care nu-i scuteste deloc de griji in perspectiva viitoarelor meciuri, ba chiar dimpotriva. (C. DINU)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.